Skaldjursbuffé

Välkomna till en klassiker – Skaldjurshelg på Bofors Hotel

Helgen 2-4 oktober kan du frossa i havets alla läckerheter

Weekend med Skaldjursbuffé - Pris från 1295 kr per person
Låt er avnjuta en bubblande välkomstdrink, serverad förrätt bestående av hummerceviche, örtmajonäs och löjrom för att sedan frossa i en buffé av havets alla läckerheter. På den dignande buffén hittar du bland annat ostron, krabba, färska räkor, rökta räkor, havskräftor, rökta musslor, gratinerade musslor och scampisallad. Lägg därtill paj på Västerbottenost och andra utmärkta tillbehör. Avslutningsvis njuter ni av en buffé med utvalda ostar och desserter.
Som pricken över i kan ni komplettera med kaffe och något gott från avec-vagnen.
 

WEEKENDPAKET
Skaldjursbuffé, övernattning en natt inklusive frukost.
Dubbelrum 1.295 kronor per person
Svit 1.695 kronor per person
Enkelrum 1.455 kronor
Ankomst fredag eller lördag. Incheckning från kl. 16.00 ankomstdagen och utcheckning avresedagen kl.12.00. Frukost serveras mellan kl. 08.00-11.00
Inkluderar; Logi och frukost en natt, välkomstdrink, serverad förrätt och Skaldjursbuffé med ost & dessertbuffé ingår medans dryck till buffén samt kaffe och avec tillkommer.

SKALDJURSBUFFÉ

Pris 895 kr per person
Inkluderar; Välkomstdrink, serverad förrätt och Skaldjursbuffé med ost & dessertbuffé ingår medans dryck till buffén samt kaffe och avec tillkommer.

 

   

Fredag 2 oktober 2020
Välkomstdrink serveras från kl. 18.00, er tid ges vid bokningen
Lördag 3 oktober 2020
Vi har två sittningar. Den första är vigd för de som endast äter skaldjursbuffén.
Ni börjar med välkomstdrink i salongerna kl. 16:30 Bordet disponeras till kl. 19:00.

Den andra sittningen, som är vigd till de som övernattar och äter skaldjursbuffén, börjar med välkomstdrink kl. 19:30

Bokning av weekendpaket och bordsreservation
I tider med Coronapandemi följer vi myndigheternas restriktioner och är noggranna att skapa en trygg restaurangupplevelse.
Antalet platser är begränsade och borden står glest mellan sällskapen. Genom att bland annat sprida reservationstider skapar vi flöden till bufféerna som skapar grunden för att ni ska kunna hålla fysiskt avstånd. Kaffe och avec serveras i första hand vid ert bord i matsalen. Vi reserverar oss för att situationen snabbt kan ändras och justeringar behöver göras eller att kvällen får ställas in. Vänligen håll er uppdaterade genom att titta på vår hemsida där vi kontinuerligt informerar om vår service och öppethållande.

Bokningsbekräftelsen är viktig
Vänligen observera att vi endast tar föranmälda bordsreservationer och inga drop in vid detta arrangemang. Därför är det extra viktigt att ni visar upp er bokningsbekräftelse när ni kommer.

Vi har en kontantfri restaurang och tar de vanligaste kreditkorten och Swish.

Boka på telefon 0586-24 63 00 eller skicka ett mail på e-post info@boforshotel.se

Varmt Välkomna!