Vår nya Gin

Nu har vi haft vår premiärvecka för vår egen gin; Bergsmans Gin, vårt senaste tillskott av egna drycker på Bofors Hotel.

Under våren har vi ju sedan tidigare vårt stående arrangemang Eftermiddagsbubbel där vi bjuder in till en trevlig stund för avkoppling i all enkelhet. Under premiärveckan för vår nya gin kompletterade vi Eftermiddagsbubblet med specialdrinkar med den trendiga drycken. Vad sägs om Gin & Tonic med vår egen Gin och vår egen Tonic, Apelsin & Kanel, Blåbär & Lingon. På Cocktailssidan erbjuder vi klassiker på Champagne & Gin; French, Rhubarb with bubbles och en fin Dry Martini? Dessutom kan man göra sin egen lilla provning på vår Triss; Henriks Gin med gurka, Bergsmans Gin med blåbär och lingon, Mahhon Gin med rosmarin och lime.

Välkomna tisdagar, onsdagar och torsdagar med ankomst mellan kl. 13:30 till 17:00
Ni har möjlighet att sitta kvar därefter. Förboka er plats på telefon 0586-24 63 00

 

Med inspiritation från de svenska skogarna har vi, tillsammans med Svensk Absint AB, skapat vår egen Gin; Bergsmans Gin. 
Den mest tongivande ingrediensen, enbäret ger den karaktäristiska smaken av den här klassiska drycken. Enbären i vår Gin är handplockade i Kilsbergens djupa skogar straxt väster om Örebro. Bland de finstämnda smakerna finner du bland annat citrus, irisrot och rosmarin som ger dess karaktär. Välkomna att redan nu smaka en ny klassiker.