Julbordsweekend

Du känner det direkt innanför dörrarna – pulsen går ner några slag och du kan andas ut. Tiden har inte stått stilla här på hotellet, men den går helt klart i en annan takt. Och vårt julbord bör upplevas på samma sätt. Så ta chansen och få med dig hela känslan, genom att boka in dig och dina kära på en julbordsweekend.

Ni kommer hit på fredag eller lördag eftermiddag, gör er hemmastadda. Kopplar av i relaxen, salongerna eller på rummet. Sedan börjar kvällen med ett glas rykande glögg. Därefter står vårt välrenommerade julbord uppdukat. Efteråt andas ni ut och smälter smakerna i salongerna.

Övernattning i dubbelrum med julbord och frukost.
Pris 1295 kronor per person i dubbelrum.
Enkelrumstillägg 200 kronor
.

Övernattning i svit med julbord och frukost.
Pris 1795 kronor per person
Bor man ensam i svit 2295 kronor

Priserna är angivna inklusive moms och drycker tillkommer.
Ni disponerar rummet från kl. 15.00 ankomstdagen till kl. 12.00 avresedagen. Frukost serveras mellan kl 08:00 - 11:00

Erbjudandet gäller för privatpersoner och med ankomst

Lördag 12 december
Fredag 18 december
 

Vänligen notera
I tider med Coronapandemi följer vi myndigheternas restriktioner och är noggranna att skapa en trygg restaurangupplevelse.
Antalet platser är begränsade och borden står glest mellan sällskapen. Genom att bland annat sprida reservationstider skapar vi flöden som skapar grunden för att ni ska kunna hålla fysiskt avstånd.
Vi reserverar oss för att situationen snabbt kan ändras och justeringar behöver göras eller att arrangemanget får ställas in. Vänligen håll er uppdaterade genom att titta på vår hemsida där vi kontinuerligt informerar om vår service och öppethållande.

För bokning och mer information ring oss på telefon 0586-24 63 00
Varmt Välkomna!