Din varukorg är för närvarande tom!
Fredagskassen
Smakupplevelser hemma
Fixa festmåltiden på 30 minuter med vår lyxiga Fredagskasse!
Menyerna är välkomponerade trerättersmenyer med förrätt, varmrätt och dessert.
Det går bra att beställa bara två rätter; varmrätt med antingen förrätt eller dessert.
Menyerna är anpassade och prissatta för en person. Vi rekommenderar att du förvarar maten i kylskåp tills det är dags att värma den. Bilderna nedan vid menyerna är symbolbilder och illustrerar inte rätterna i menyerna.
Dryckesrekommendationer och Systembolagets artikelnummer angivna inom parantes.
Givetvis finns det flera alkoholfria alternativ som passar.
BESTÄLLNING
Din beställning gör du på telefon 0586-24 63 00
eller
Beställ och betala online här
Vi behöver ha din beställning senast onsdag innan kl. 18:00
samma vecka som du vil hämta din Fredagskasse
AVHÄMTNING
Din kasse hämtar du i hotellreceptionen på fredagen
mellan kl. 13.30-16.00
PRIS
3 Rätter 395 kronor per kuvert
2 Rätter 325 kronor per kuvert
Meny 1
Fredagarna 2 februari, 1 mars och 26 april
Förrätt
Blåmusselsoppa med pilgrimstartar och surdegsbröd
Jean de Chaudenay Chablis 2022 (nr: 2430) pris: 195 kronor
Varmrätt
Grillad oxfilé med potatiskaka, lättrökt rödvinssås och örtbakade rotfrukter
Guigal Cotes-du-Rhone 2020 (nr: 2011) pris: 147 kr
Dessert
Hallonkompott med chili, vit chokladkräm och rostad sockerkaka.
Braida Brachetto d’ Acqui 2022 (nr: 6260) pris: 120 kronor
Meny 2
Fredagarna 9 februari, 8 mars och 5 april
Förrätt
Honungsbakad chevré med fikon- och balsamico marmelad, rostade valnötter.
Domaine de la Villaudiere Sancerre 2022 (nr: 5338) pris: 221 kronor
Varmrätt
Rökt regnbåge med potatiskaka smaksatt med dill och skaldjur, vitvinssås och smörbakad fänkål.
Folklore Albarinho 2022 (nr: 6263) pris: 121 kronor
Dessert
Chokladbrownie med blodapelsin och vanilj.
Florio Marsala Superiore Dolce 2019 (nr: 8403) pris: 92 kronor
Meny 3
Fredagarna 16 februari, 15 mars och 12 april
Förrätt
Rökt röding med rågbröd, fänkål och sikromskräm.
Gustave Lorentz Gewurztraminer Reservé 2022 (nr: 5244) pris: 121 kronor
Varmrätt
Grillad kalvytterfilé med pepparsky, Rostad kulpotatis och gräddstuvad spetskål.
Piemonte Barbera 2021 (nr: 72782) pris:131 kronor
Dessert
Choklad och fudgepaj med körsbärskräm.
Churchill’s Late Bottled Vintage Port 2019 (nr: 8016) pris: 132 kronor
Meny 4
Fredagarna 23 februari, 22 mars och 19 april
Förrätt
Sötpotatissoppa med ingefära och chili, saltrostade pumpakärnor och ostgratinerat vitlöksbröd.
Boulard Cidre Biologique (nr: 1848) pris: 60 kronor
Varmrätt
Smörstekt hjortytterfilé med rostade rotfrukter och viltsky med mild kaffesmak.
Domaine du Vieux Lazaret Chateauneuf-du-Pape 2021 (nr: 2211) pris: 277 kronor
Dessert
Kolapannacotta med myltade hjorton och rostad vit choklad.
Nederburg Noble Late Harvest (2022 nr: 2741) pris:120 kronor
Fredagskasse Online
Beställ din Fredagskasse enkelt online